19 okt. 2011

Tre dagar med Sebastien.

Vi har haft Sebastien Boudet hos oss i dagarna tre.
Vi fick lära oss mycket om surdegar och till och med
bakat surdegskanelbullar! 
 Sebastien har ett väldigt fint sätt att baka på,
han lägger mycket kärlek i sina bröd.


                                      Vi fick blanda för hand utan degblandaren 
                        i jättestora tråget.
 Vi lärde oss att använda snittkniven 
i rätt vinklar för att ge kraft åt brödet.
 Vi gjorde snygga bröd förstås...
 ...och surdegsbullar.
 En dag provade vi att grädda pizza i ugnen med grönsaker från trädgården och getost från Dalspira.
 Vi har konstigt nog inte hunnit testa innan..
..det blev ju väldigt gott förstås!
Kolla Sebastiens blogg också om besöket hos oss här:
 Brödpassion: Det godaste som har hänt till mig i veckan...I bil...:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar