11 okt. 2013

Hymn till våra nya pizzakompositörer



Nu vill vi göra en hymn, till er våra vänner,bröd&pizzaentusiaster,stammisar!Vi kommer bjuda in  er ,så många vi kan,att en gång i månaden få skapa er godaste pizzakomposition! Först ut är ikväll Mattias Lind från Julian Red som även redan är vår pizzamaestro i bageriet med sin känsla för form,estetik och smak.... Han har valt kvällens specialpizza som består av Honungsglacerad pumpa,grönmögelost,kantarell,valnötter,pumpafrön,basilikaolja och färska solrosskott.Gott tror vi! Och så är det förstås vår vanliga goda meny med Fengan,Dalsland,Bruket och Villan att botanisera bland.Välkomna med er beställningar!

 Idag bakar vi av brödsorterna: Levain,valnöt,solrosråg,fröbröd,svedjeråg,höstglöd,
ost&olivbröd,ljusa,fruktånöt,frallor och baguette.
Sötsaker blir det också förstås crosissanter,
nyponfläta med mandel och kardemumma,kanel och vaniljbulle!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar