16 okt. 2014

Sydfransk lökpizza


 Klassisk sydfransk lökpizza-pissaladiere-i något ny tappning bakas det på fredag! Här får löken svettas långsamt och länge tillsammans med olja,lite vitlök och franska örter i en panna tills den blir så där söt och god. Detta blir väldans gott tillsammans med sältan från lagrad ost,kalamatoliver och sardeller,tomatssås och färsk timjan! ÖBs godaste har valts ut av och provbakats av Östen och Birgitta Turesson.Dessa livsnjutare och glädjespridande stammisar i bageriet bor i Tösse.Birgitta arbetar som speciallärare på Kristinebergsskolan och Östen är arbetsmiljöingenjör på GKN i Trollhättan....
Birgitta kom förbi med dom här provbakade godingarna, Mmmm och vi drömmer oss bort från höstrusket till sydliga breddgrader!
Här följer fredagens meny,välkommen med era beställningar....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar