Hej nu är vi här.
De sista veckorna har varit lite hektiska för oss i bageriet. Allt med sikte på 1 maj, idag alltså! Vi kommer i sommar att sköta driften av Nq café, vilket ligger oss varmt om hjärtat!
Igår hann vi sitta ner en stund och prova Artisan glass vilket var mycket gott, nyhet i år är att de gör Ekopops, KRAV-märkt isglass.
Idag är alltså årets stora öppning här på vårt bruk med 3 vernissager, nyöppning av kaféet, performance och inte minst pizza!
Vi har därför komponerat en vernissagepizza,
hoppas ni den gilla!
Dear Brukets Godaste, the Pizza Vernissage looked SO GOOD yesterday that I regret not having tasted it. In an attempt to resolve it, I was wondering whether it would be possible to get the recipe, so I can try out at home. It probably won't taste half as good as the real wood oven-baked Fengerfors pizza, but it will give some nostalgic memories of your beautiful place when I am back home in Amsterdam... I'll promise to always mention the bakery when people ask where I got this heavenly inspiration.
SvaraRadera