15 juli 2015

Jonatans godaste mizza!

Denna veckan går turen till Jonatan Malm att få 
bestämma sin pizza. 
Det är lite konstigt att han ej 
fått denna makt tidigare men nu kände 
alla att det var dags!

                 

 Jonatan är mångsysslare, som så många andra här på vårt Bruk, slöjdare, musiker, skribent i tidningarna Hemslöjd och Gård och torp och konstnär. 
Han brinner för både dåtiden, nutiden och framförallt framtiden med sina olika projekt och engagemang!

Han är dessutom gift med vår bagare Lisa, 
vilket betyder att Jonatan under bageriets 
mer intensiva tider fått sköta mycket av markarbetet 
på hemmaplan.
 Vi tackar dig för detta!



Jonatan är också medlem i Brukets 
lilla husband Jesus/Baby
lyssna kan du göra här!


Vi vill också påminna om att under sommarveckorna är trycket stort på pizzorna, så beställ gärna tidigt!


Veckans meny:
       Alla pizzor innehåller vår tomatsås
 och lagrad prästost

Jonatans godaste mizza:
Gethalloumi från Dalspira, röd paprika, valnötter, 
sesamfrö, citronskal, koriander.
95 kr

Fengan:
Färska tomater,basilika, mozzarella.
70 kr

Bruket:
Rostad paprika,nötrulle från Grön ko,
pesto, ruccola
80 kr

Dalsland:
Fetaost,rödbeta.
70 kr

Villan:
Getost,fetaost,ädelost,päron.
80 kr.

Tel:0532-784820

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar