29 juni 2016

Havet


Havet gör comeback på fredag! Vi vet att ni är många som längtat och väntat och väntat....Denna pizza som inte lämnar någon oberörd.Vitlökscremefraiche med citronskal,lagrad prästost,räkor,musslor kokta i vittvin lök och persilja, färska tomater,rödlök och toppas med färsk dill och persilja efter ugnen, det ni!
Nu påminner vi om att det är sommar och högt tryck på pizzan så det är klokt att förboka, då vi endast har möjlighet att baka 140 pizzor/kväll!
Från och med imorrn bakar vi nu pizza varje fredag också!
1-2-3 juli är det Opera på Bruket igen. Det är endast några få biljetter kvar så skynda er att boka den, för det vill man inte missa! Dessutom finns det pizzabitar från oss att mumsa på i pausen. Lämpligt till temat har vi skapat en som vi kallar Näbbar och Käkben med rökt struts på!
Le Menu kommer här:




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar