4 maj 2017

Traditionen bjuder: Ogräspizzan!


Nu är det äntligen vår och dags för vår traditionsenliga vårpizza: ogräspizzan med kirskål och nässlor som vi wokar med vitlök, toppad med fetaost. Så fantastiskt enkelt och gott att den blivit mångas favorit! 
Vi har haft en välbesökt säsongsöppning på Bruket så har bageriet öppet onsdag till söndag kl 9-16, så välkomna! Vi serverar kaffe, macka, bulle när caféet har stängt.

Fredag 5 maj 16-19

Alla våra pizzor innehåller lagrad prästost och vår goda tomatsås

                  
Ogräspizza:
       Vitlökswokad kirskål och nässla,fetaost.
                       95 kr
  
     
                       Fengan:
Färska tomater,mozzarella och basilika.
80 kr kr

Bruket:
Rostad paprika,pesto och nötrulle 
från Grön ko,ruccola.
                          90 kr

Dalsland :
Fetaost och rödbeta.
80 kr

Villan:
Getost,fetaost,ädelost,
mozzarella,päron.
90 kr
              
Ring och boka!
Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar
(kan dock finnas spår av gluten).
Tel:0532-784820

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar