2 maj 2018

Äntligen säsongsöppning!


Första maj öppnade Bruket för säsongen, vi har ju öppet hela året men det är ändå så himla festligt när det börjar mingla runt massa folk här. Vi ökar våra öppettider också i samband med öppningen, onsdag till söndag blir det nu fram till midsommar. 

Not Quite café har en ny arrendator som vi är så glada för att hon kommit hit, Katinka Svedberg! Katinka har jobbat med mat hela sitt yrkesverksamma liv, som matinspiratör och kokboksförfattare. Hon gillar grön mat och tycker det är viktigt att ta tillvara och att minska matsvinnet. Vi ser fram mot gott samarbete och många goda luncher och fikor i sommar. 

Katinka har fått skapa veckans pizza som blir en blanco-pizza med broccoli och parmesan med lite smak av citron, 
enkelt och hur gott som helst! 
Välkommen Katinka!


Fredag 4 maj kl 16-19
            
          Katinkas godaste:
        Crème fraiche, lagradprästost, parmesanost, 
         buffelmozarella, tunt hyvlad broccoli,                         citronskal och olivolja.
  100 kr

  Fengan:
Tomatsås, lagrad prästost, färska tomater,
      mozzarella och basilika.
   85 kr

  Bruket:
     Tomatsås, lagrad prästost rostad 
       paprika, basilikaolja,
     Värmlandsnässkinka från Grön ko och ruccola.
   95 kr

 Dalsland:
Tomatsås,lagrad prästost,
  fetaost och rödbeta.
    85 kr

  Villan:
  Tomatsås,lagradprästost,getost,
    fetaost,ädelost, mozarella 
            och päron.        
    95 kr
              
     

     Ring och boka!Tele:0532-784820
  Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar