Just nu har vi Sköna bönan som säsongsbröd.Ett väldans trevligt bröd ,där 25% av mjölet är bönmjöl på åkerböna odlat på västkusten!proteinrikt,bra och enkelt sätt att lägga till mer bönor i sin vardag...
Nässlorna börjar frodas ute och snart går vi över på nässelbröd med timjan-en favorit som återkommer hos oss varje vår....
Vår är det även på pizzan då vi fått tag i jordärtskockor från tillsammansodlingen här i Fengersfors! Jordärtskockan blir fredagens specialpizza med vitlökscremefraiche,lagrad prästost, tunnt skivad jordärtskocka och potatis,färsk timjan och gräslök,mums!
Jordärtskockan:
Vitlökscremefraiche,jordärtskocka,potatis,lagrad prästost,timjan,gräslök
110 kr
Fengan:
Färska tomater,mozarella,basilikaolja,vår tomatsås och lagrad prästost
90 kr
Bruket:
Rostad paprika,värmlandsnässkinka,ruccola,vår tomatsås och lagrad prästost
100 kr
Dalsland:
Rödbeta,fetaost,vår tomatsås och
lagrad prästost
90 kr
Villan:
GetostJärnamejeri,fetaost,ädelost,mozarella
päron,vår tomatsås och lagrad prästost
100 kr
Vi har även veganost och glutenfria pizzabottnar för 15 kr/extra
Helgens bullar att botanisera bland är kardemumma,vanilj,kanel,tosca eller björnbär/vitchoklad.Vi har fått fram lite av utemöblerna om ni vill sitta ute och fika !
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar