12 nov. 2019

Den som äter palsternackor, hen går inte av för hackor!


Denna vecka blir det en ganska enkel men supergod 
specialpizza med palsternacka som vi skär tunt på 
mandolin och lägger i en marinad med vitlök, 
chili och persilja. Sedan lägger vi till Hokus pokus filiostus-stekosten från Skara och hasselnötter. 
En riktigt härlig pizza som passar årstiden perfekt!

The roots:
Palsternacka marinerad i vitlök, chili
och persilja, vitlökscrème fraiche,
lagrad prästost, stekost, hasselnötter.
110 kr

Fengan:
 Småtomater, mozzarella, basilika,
vår tomatsås och lagrad prästost.
90 kr

Bruket:
 Rostad paprika, basilikaolja,
värmlandsnässkinka från Grön ko, ruccola,
vår tomatsås och lagrad prästost.
100 kr

Dalsland:
Fetaost och rödbeta,vår tomatsås
och lagrad prästost.
90 kr

Villan:
 Getost från Dalspira, fetaost, Stiltje grönmögelost från Greby mejeri, mozzarella, päron, vår tomatsås och lagrad prästost.
100 kr

Ring till oss och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar