Åh vad vi hungrigt längtar efter fredag och veckans pizza!
Specialpizzan fyller vi med Värmlandschampinjoner
som vi marinerar i olja med vitlök och persilja.
Därefter blir det mozzarella och en salami gjord på
Evenstorps gårds egna nötdjur.
En pizza capricciosa med mozzarella = Capriccella!
Evenstorps gård är en av våra favoritgårdar där Sofia med familj driver verksamheten Där finns både nötkött, hallon-och rabarberodlingar med förädling. Dessutom kan en åka dit och fika och handla direkt hos Sofia, kolla hemsidan här!
Fredag 3 april
kl 16-19
Capriccella:
Champinjoner från
Värmlandsodlarna,
Evenstorps egna nötköttsalami,
persilja och vitlöksolja,
mozzarella,
vår tomatsås och lagrad prästost.
120 kr
Fengan:
Färska tomater, mozzarella,
basilika,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
90 kr
Bruket:
Rostad paprika, basilikaolja, nötrulle
från Grön ko, ruccola, vår
tomatsås och
lagrad prästost.
100 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
90 kr
Villan:
Getost(Skärvångens), fetaost,
ädelost(Hillsands getgård),
mozarella, päron, vår
tomatsås och
lagrad prästost.
100 kr
Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och
glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar