31 mars 2020

Vi har hittat på en Capriccella!


Åh vad vi hungrigt längtar efter fredag och veckans pizza!
Specialpizzan fyller vi med Värmlandschampinjoner 
som vi marinerar i olja med vitlök och persilja. 
Därefter blir det mozzarella och en salami gjord på 
Evenstorps gårds egna nötdjur. 

En pizza capricciosa med mozzarella = Capriccella! 

Evenstorps gård är en av våra favoritgårdar där Sofia med familj driver verksamheten Där finns både nötkött, hallon-och rabarberodlingar med förädling. Dessutom kan en åka dit och fika och handla direkt hos Sofia, kolla hemsidan här!


       Fredag 3 april kl 16-19
             
Capriccella:
Champinjoner från Värmlandsodlarna, 
Evenstorps egna nötköttsalami, 
persilja och vitlöksolja, mozzarella, 
vår tomatsås och lagrad prästost.
120 kr

Fengan:
Färska tomater, mozzarella, basilika,
vår tomatsås och lagrad prästost.
90 kr

Bruket:
 Rostad paprika, basilikaolja, nötrulle
från Grön ko, ruccola, vår tomatsås och
lagrad prästost.
100 kr

Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår tomatsås
och lagrad prästost.
90 kr

Villan:
Getost(Skärvångens), fetaost,
ädelost(Hillsands getgård),
mozarella, päron, vår tomatsås och
lagrad prästost.
100 kr

Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar