14 juli 2020

Purjo pizzor och Blåbärsdegar





Surdegspizza på kulturspannmål

17 juli kl 16-20
             
Purjopizzan:
     Cremefraiche med vitlök & citron,ugnsrostad purjolök,
         Skärvångens Brie,sesamolja,sesamfrö,
     picklad rabarber,chiliflakes och lagrad prästost
                         120 kr

Fengan:
Långbakade tomater, mozzarella, basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad prästost.
100 kr

Bruket:
 Paprika, basilikaolja, rökt nötkött,
ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr

Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår tomatsås
och lagrad prästost.
100 kr

Villan:
Getost(Skärvångens), fetaost,
ädelost, mozarella, päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr

                 Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.


Japp, här har ni fredagens meny! Påminner om att beställa i mycket god tid då våra pizzatider snabbt är fullbokade! Denna vecka står purjolöken i centrum på vår specialpizza,missa inte den...



I år verkar det vara ett riktigt blåbärsår där ute i skogen. En återkommande sommarfavorit hos många av våra kunder är ju blåbärsbrödet som bakas för fullt nu i juli-kan man förstå, kolla in denna vackra deg! Dinkelsikt,dinkel fullkorn, rågsurdeg, blåbär och havssalt,blå vallmofrön. Thats it!Kom och provsmaka!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar