Surdegspizza på
kulturspannmål
17 juli kl 16-20
Purjopizzan:
Cremefraiche med vitlök & citron,ugnsrostad purjolök,
Skärvångens Brie,sesamolja,sesamfrö,
picklad rabarber,chiliflakes och lagrad prästost
120 kr
Fengan:
Långbakade tomater,
mozzarella, basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
100 kr
Bruket:
Paprika, basilikaolja, rökt nötkött,
ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
100 kr
Villan:
Getost(Skärvångens),
fetaost,
ädelost, mozarella, päron,
vår tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och
glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.
Japp, här har ni fredagens meny! Påminner om att beställa i mycket god tid då våra pizzatider snabbt är fullbokade! Denna vecka står purjolöken i centrum på vår specialpizza,missa inte den...
I år verkar det vara ett riktigt blåbärsår där ute i skogen. En återkommande sommarfavorit hos många av våra kunder är ju blåbärsbrödet som bakas för fullt nu i juli-kan man förstå, kolla in denna vackra deg! Dinkelsikt,dinkel fullkorn, rågsurdeg, blåbär och havssalt,blå vallmofrön. Thats it!Kom och provsmaka!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar