Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
14 maj
kl 16-19
Gällenäs
vårpizza:
Grillad aubergine(Gällenäs),
långbakade tomater(Gällenäs), chili/vitlöksolja, oliver, fetaost, vår tomatsås,
lagrad prästost.
130 kr
Fengan:
Långbakade tomater(Gällenäs),
Sarella(mozzarella från
Stekosterian), basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
100 kr
Bruket:
Paprika, basilikaolja,
skivat värmlandsnässkinka
från Grön ko,
ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
100 kr
Villan:
Getost(Skärvången), fetaost,
Ädelost(Skärvången),Sarella(Stekosterian),
päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och glutenfria
pizzabottnar 15kr/extra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar