4 maj 2022

Bibas godaste!

Foto: © Malin Robertson Harén 


Biba Jelusic lever sedan 8 år tillbaka i 

vår grannort Dals Långed. Hon är grafisk designer 

och en hennes arbeten är alltid välgjorda med 

stark formkänsla och karaktär. 



Biba växte upp i Slovenien och flyttade senare till Kroatien. I Dals Långed hamnade hon när hennes f.d. man ,som är landsskapsarkitekt, ville gå på Stenebyskolans möbelutbildning och de tänkte att de skulle stanna i två år. 



Nu 8 år senare är Biba etablerad och är en del av Studio Växt som fungerar som  gemensam arbetsplats för designers och hantverkare. Just nu kan en se utställningen "Family of sardines" hos Not quite som Studio Växt gjort tillsammans och där Biba gjort det grafiska materialet. 



När Biba skapade sin pizza tänkte hon på smaker 
som hon upplevt i Slovenien och Kroatien, kommer bli riktigt gott! Vill du kolla mer vad Biba och Studio Växt gör, kolla här!

Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

 6 maj kl 16-19

             

 Bibas godaste:

Crème fraiche med citron, champinjoner,

tryffelolja, sarella, dragon och

lagrad prästost.

                        140 kr

 

Fengan:

Långbakade tomater,

 Sarella, basilikaolja,

vår tomatsås och lagrad prästost.

110 kr

 

Bruket:

 Paprika, fetaost, basilikaolja,

skivad nötrulle från Grön ko,

ruccola, vår tomatsås

och lagrad prästost.

120 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta, vår tomatsås

och lagrad prästost.

110 kr

 

Villan:

Getost(Skärvången), fetaost,

Ädelost ,Sarella,

päron, vår tomatsås

och lagrad prästost.

120 kr

  

Ring och boka!

Vi har veganost/ glutenfria pizzabottnar 15 kr/extra.

Tele:0532-784820

 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar