![]() |
Foto: © Malin Robertson Harén |
vår grannort Dals Långed. Hon är grafisk designer
och en hennes arbeten är alltid välgjorda med
stark formkänsla och karaktär.
Biba växte upp i Slovenien och flyttade senare till Kroatien. I Dals Långed hamnade hon när hennes f.d. man ,som är landsskapsarkitekt, ville gå på Stenebyskolans möbelutbildning och de tänkte att de skulle stanna i två år.
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
6 maj kl 16-19
Bibas godaste:
Crème fraiche med citron,
champinjoner,
tryffelolja, sarella, dragon
och
lagrad prästost.
140 kr
Fengan:
Långbakade tomater,
Sarella, basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
110 kr
Bruket:
Paprika, fetaost, basilikaolja,
skivad nötrulle från Grön ko,
ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Villan:
Getost(Skärvången), fetaost,
Ädelost ,Sarella,
päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Ring och boka!
Vi har veganost/ glutenfria
pizzabottnar 15 kr/extra.
Tele:0532-784820
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar