Nu är det skördetid för David som driver Ekelunds trädgårdar, han säljer sina grönsaker utanför bageriet och fyller på varje dag. Pizzan blir en färgstark upplevelse med bland annat gulbeta, grönkål och krasseblommor från odlingen!
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
12 augusti kl 16-19
Ekelunds goda:
Gulbeta, grönkål och
krasseblommor
från Ekelunds trädgårdar,
nyslungad
honung från Marianne,
fetaost,
crème fraiche med vitlök och
citron,
valnötter
och lagrad prästost.
140 kr
Fengan:
Långbakade tomater från Gällenäs,
mozarella, basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
120 kr
Bruket:
Paprika från Gällenäs,
fetaost, basilikaolja, skivad
nötrulle, ruccola, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
130 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Villan:
Getost från Skärvången,
fetaost,
Ädelost från Skärvången, mozarella,
päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
130 kr
Ring och boka!
Vi har veganost/ glutenfria
pizzabottnar 15 kr/extra.
Tele:0532-784820
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar