![]() |
Foto: Katja Ragnstam |
Vedugnsbakad
surdegspizza
på kulturspannmål
10
mars kl 16-19
Blåmögel
& svartkål:
,
Blåmögelost, crème fraiche med
vitlök
och citron, svartkål,
karamelliserad rödlök
och Sivans lagrade ost.
140 kr
Fengan:
Långbakade tomater,
mozarella, basilikaolja,
vår tomatsås och Sivans
lagrade ost.
120 kr
Bruket:
Paprika, fetaost, basilikaolja,
Värmlandsnässkinka,
ruccola, vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
130 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och Sivans lagrade ost.
120 kr
Villan:
Getost , fetaost,
Ädelost, mozarella,
päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
130 kr
Ring och boka!
Vi har veganost/ glutenfria
pizzabottnar 15 kr/extra.
Tele:0532-784820
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar