21 feb. 2014

Nytt säsongsbröd


  Nu lämnar vi svedjerågen som säsongsbröd och ger plats för vårt nya bröd Farmors godaste.Det kan man säga är dalslandskaka på vårt vis.Långjäst och med surdeg.Ett snällt och smaskigt bröd som också är vårt första som innehåller mjölk,smör och havregryn....Mmm.


 I dagarna har nya jäskorgar anlänt och fler är på ingång!Nya vackra bröd formas och korgarna finns även till försäljning i butiken för er som är intresserade av att jäsa i korg hemma när ni bakar....
Chokladsemlorna har efter påtryckningar från er kära där ute åter gjort entre i bageriet.En ljuvlig saftig chokladdeg som gräddas och  som fylls av mandelkräm med mörk choklad,kardemumma och vanilj,och toppas med spritsad grädde.
Till mångas glädje har vi idag också rostat musli ! Här har vi inte snålat på godsakerna vill jag lova!
Denna gång är vårens musli fylld med havregryn,dinkelflingor,emmerflingor,rågflingor,äpplen,dadlar,gröna russin,valnötter,hel mandel,quinoapuffar,kokosskivor,äppelmust,rapsolja och kardemumma...
Vi ses!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar