Saffran, saffran detta guld!
Nu är det vört, saffransbullar och pepparkaksproduktion
hela tideni bageriet, det närmar sig jul med andra ord!
Sista pizzan för i år har vi på fredag,
det blir såklart Jul i havet som är en klassiker vid
detta laget, också med saffran.
Vi har sån tur som har Emmy hos oss dessa veckor
och hjälper oss och lär sig om tunga vörtdegar och
mycket annat förstås.
Emmy går Eldrimners bageriutbildning och har
praktik hos oss några veckor. Eldrimners utbildningar är mathantverksutbildningar och det är ju just det vi sysslar med, mathantverk!
Så här ser våra öppettider ut fram till nyår:
11 dec kl 09-19
12 dec kl 09-17
18 dec kl 09-17
19 dec kl 09-17
23 dec kl 11-17
30 dec kl 09-16
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
11 dec kl 16-19
Jul i havet:
Saffranscremefraiche,vitlök,räkor,grönkål,
picklad
rödlök,lagrad prästost
130 kr
Fengan:
Långbakade tomater från
Gällenäs,
Sarella(mozzarella från
Stekosterian,
basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
100 kr
Bruket:
Gällenäs paprika, basilikaolja, skinka från
Linderödsgris, ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
100 kr
Villan:
Getost Skärvångens, fetaost,
ädelost, Sarella, päron, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och
glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar