8 dec. 2020

Saffran både här och där!


Saffran, saffran detta guld!
 Nu är det vört, saffransbullar och pepparkaksproduktion 
hela tideni bageriet, det närmar sig jul med andra ord!
Sista pizzan för i år har vi på fredag, 
det blir såklart Jul i havet som är en klassiker vid 
detta laget, också med saffran.


Vi har sån tur som har Emmy hos oss dessa veckor 
och hjälper oss och lär sig om tunga vörtdegar och 
mycket annat förstås.

Emmy går Eldrimners bageriutbildning och har 
praktik hos oss några veckor. Eldrimners utbildningar är mathantverksutbildningar och det är ju just det vi sysslar med, mathantverk! 

Så här ser våra öppettider ut fram till nyår:

11 dec kl 09-19 
12 dec kl 09-17
18 dec kl 09-17
19 dec kl 09-17
23 dec kl 11-17
30 dec kl 09-16


Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

 

11 dec kl 16-19

 Jul i havet:

Saffranscremefraiche,vitlök,räkor,grönkål,

picklad rödlök,lagrad prästost

130 kr

 Fengan:

Långbakade tomater från Gällenäs,

Sarella(mozzarella från Stekosterian,

basilikaolja,

vår tomatsås och lagrad prästost.

100 kr

 Bruket:

 Gällenäs paprika, basilikaolja, skinka från 

Linderödsgris, ruccola, vår tomatsås

och lagrad prästost.

110 kr

 Dalsland:

Fetaost och rödbeta, vår tomatsås

och lagrad prästost.

100 kr

 Villan:

Getost Skärvångens, fetaost,

ädelost, Sarella, päron, vår tomatsås

och lagrad prästost.


Ring och boka!

Tele:0532-784820

Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar