19 aug. 2021

Artisan pizzor både salt och söt!

                                                            Foto:Malin Robersson-Harén

Ni har väl provat vår supergoda glass som Helen och James Dooley gör på sin gård i Steneby, utanför Dals-Långed. Denna vecka har de fått bestämma pizzan och det blir både en matpizza och en efterrättspizza! 
 

      Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

        20 augusti kl 16-19

             

              Artisan:

Karamelliserad rödlök, crème fraiche, fänkål,

gräslök, lagrad prästost och muskot.

                       130 kr

 

Artisan dessertpizza:

Briochedeg,mascarponeost, crème fraiche, 

florsocker,plommon, hallon, blåbär,

rostad sötmandel & Artisan glass.

130 kr

 

Fengan:

Långbakade Gällenästomater,

 Sarella(mozzarella från

Stekosterian), basilikaolja,

vår tomatsås och lagrad prästost.

110 kr

 

Bruket:

 Spetspaprika från Gällenäs,

fetaost, basilikaolja,

skivad nötrulle från Grön ko,

ruccola, vår tomatsås

och lagrad prästost.

120 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta, vår tomatsås

och lagrad prästost.

110 kr

 

Villan:

Getost Skärvången, fetaost,

Ädelost Skärvången,Sarella Stekosterian,

päron, vår tomatsås

och lagrad prästost.

120 kr



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar