![]() |
Fotograf: Malin Robertsson-Harén |
FFörra året blev Julia och Adam nya bybor i Fröskog, strax intill Fengersfors, efter en tid i Stockholm. Julia har växt upp i Karlstad och Adam är från England men har rest runt i världen och jobbat i både Sydkorea och Saudiarabien som engelsklärare. På somrarna åkte Adam runt på gårdar och volontärjobbade för mat och husrum och drömmen om att en dag själv ha en gård började formas.
![]() |
Fotograf: Malin Robertsson-Harén |
På helgerna är kunderna välkomna att plocka sig en bukett i självplocket där en betalar per cm av bukettens stjälkomfång.
Om en inte hinner plocka själv finns det möjlighet att få sig en helgbukett i bageriet på fredagar som ni kanske uppmärksammat!
Specialpizzan som Julia och Adam skapat
är ju såklart med blommor!
![]() |
Fotograf: Malin Robertsson-Harén |
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
13
augusti kl 16-19
Fröbackens blommiga:
Zuchini, potatis, malva och
blåklint
från Fröbacken, crème
fraiche med citron
och vitlök, lagrad prästost
och parmesan.
130 kr
Fengan:
Långbakade Gällenästomater,
Sarella(mozzarella från
Stekosterian), basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
110 kr
Bruket:
Spetspaprika från Gällenäs,
fetaost, basilikaolja,
skivad nötrulle från Grön ko,
ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Villan:
Getost Skärvången, fetaost,
Ädelost Skärvången,Sarella
Stekosterian,
päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och
glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar