Vissa pizzor är för goda för att inte göra igen, den här specialaren är en av de pizzorna som blivit lite av tradition att köra varje år. Pumpan kommer från vår vän David Ekelund som i år har startat sin grönsaksodling Ekelunds trädgårdar och försett oss med allehanda goda grönsaker. Vi ser redan fram mot nästa år.
Från och med denna vecka minskar vi ner båra öppettider till fredag-söndag men samtidigt är det faktiskt en ökning för vi har söndagsöppet ända fram till jul, det har vi aldrig haft förut!
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
5
november kl 16-19
Holy
pumpa:
Honungsrostad pumpa, svartkål,
fetaost,
pumpafrö, vitlökscremefraiche, lagrad prästost,
citronskal
och het chiliolja.
120 kr
Fengan:
Långbakade tomater,
Mozarella, basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
110 kr
Bruket:
Paprika, fetaost, basilikaolja,
skivad nötrulle från Grön ko,
ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Villan:
Getost(Skärvången), fetaost,
Ädelost(Skärvången), mozarella,
päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Ring och boka!
vi har veganost/glutenfria
pizzabottnar 15 kr/extra
Tele:0532-784820
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar