Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
4 november kl 16-19
Alla helgons godaste:
Svart pizzadeg(med
kolpulver),
vitlökscrème fraiche,
skogschampinjon,
ricottakräm (Toveruds) med
citron
och olivolja, västerbottenost,
svartpeppar, rökt sidfläst,
chili
och lagrad prästost.
140 kr
Fengan:
Långbakade tomater,
mozarella, basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
120 kr
Bruket:
Paprika, fetaost, basilikaolja,
skivad nötrulle,
ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
130 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Villan:
Getost från Skärvången,
fetaost,
Ädelost från Skärvången, mozarella,
päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
130 kr
Ring och boka!
Vi har veganost/ glutenfria
pizzabottnar 15 kr/extra.
Tele:0532-784820
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar