På Engsro gård utanför Brålanda i Dalsland driver
David Geets sin grönsaksodling.
Han är uppvuxen i Bourgogne i Frankrike dalarna i
Bourgogne men har nu bytt de franska kullarna mot Dalsland.
dag under sommaren kl 11-17.
En kan också boka in sig på i hans
pop-uprestaurang och äta riktigt gott!
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
4
augusti kl 16-19
Engsro gård:
Nyzeeländsk spenat och
rödlök från Engsro, Kullans lyckas ramslökskorv,stänk av rökt paprikapulver,vår
tomatsås och Sivans lagrade ost
145 kr
Fengan:
Långbakade Gällenästomater,
mozarella,
basilikaolja, vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
130 kr
Bruket:
Gällenäs spetspaprika, fetaost,
basilikaolja,
Värmlandsnässkinka från
Grön ko,
vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
140 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och Sivans lagrade ost.
130 kr
Villan:
Getost , fetaost, ädelost,
mozarella, päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
140 kr
Ring och boka!
Vi har veganost/ pizzabottnar med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.
Tel:0532-784820
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar