Hoppas ni har längtat efter pizzan för det har vi!
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
9 februari
kl 16-19
Marcus efterrättspizza:
Camembert, hallonsylt,
hallon från
Evenstorp,
rosmarin, rostade
hasselnötter,
balsamico.
145 kr
Fengan:
Långbakade Gällenästomater,
mozarella, basilikaolja,
vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
130 kr
Fröskog:
Skogschampinjon, Eventorps nötsalami,
mozarella,basilikaolja
vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
140 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta,
vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
130 kr
Villan:
Getost , fetaost, ädelost,
mozarella, päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
140 kr
Ring och boka!
Vi har veganost/pizzabottnar
med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.
Tel: 070-816 97 54
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar