Pizzadags i bageriet, vi hoppas att vädret
inte är helt emot oss på fredag!
Det blir en pizza med crème fraichebotten och
tunt skivad sötpotatis, picklad lök och fetaost,
toppad med gräslök!
Sandra kommer snart hem från Sicilien där hon hälsar
på Federica som var utbytesstudent förra året och bodde
hos Sandra i Fengersfors.
Federica gjorde en mycket god specialpizza i
bageriet, kommer ni ihåg?
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
från Lundens gård
5
april kl 16-19
Sweet potato pizza:
Tunt skivad sötpotatis,
fetaost,
picklad lök, gräslök, crème fraiche
med vitlök
och Sivans lagrade ost.
145 kr
Fengan:
Långbakade tomater,
mozarella, basilikaolja,
vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
130 kr
Fröskog:
Skogschampinjon, Evenstorps
nötsalami,
fetaost, basilikaolja
vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
140 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta,
vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
130 kr
Villan:
Getost, fetaost, ädelost,
mozarella, päron, vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
140 kr
Ring och boka!
Vi har veganost/pizzabottnar
med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.
Tel:070-816
97 54
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar