16 juli 2019

Gällenäs


Ja hörrni pizzalovers!Så här läcker såg förra veckans specialpizza ut! Den gjorde succe, och det blir inte sämre denna vecka vågar vi lova!
Det är dags för Gällenäs pizzan, typ en favvo i repris- i alla fall om man ser till grundråvarorna...
De har vi nämligen hämtat från Gällenäs- spetsparika,aubergine i flera färger,chili,småtomater...Allt odlat i Dalsland på Gällenäs Grönsaker i Brålanda. Anette och Peter har ett megaväxthus där de odlar allt detta helt miljövänligt och utan bekämpningsmedel...Coolt!

Här kommer fredagens meny:
Vi har förutom deras underbara grönsaker lagt på prima chilifårkorv från får på dalsländska slätten.Agnetas honung och örters bror som tar hand om dessa får...Sen svarta kalamatoliver,mozarella,vår tomatsås och lagrad prästost, toppar vi med salladströssel från egen odling!
Mycket hallon skördeklara nu! Hallonbullar blir det imorgon, och på fredag lite vinbärs/mandelbullar...
Mycket bröd av olika slag kan ni räkna med också, välkomna till fredag på Bruket!OBS! var noga med att boka i god tid om ni planerar att ätt äta pizza...Det brukar ofta bli fullbokat redan på torsdagen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar