5 juli 2021

Idas sommarvisa!

 



                  Foto: Stella Palm

Ni har säkert träffat Ida när ni handlar hos oss i bageriet. 

Hon har funderat på en jordgubbspizza ett tag nu och på fredag blir den verklighet!

Till vår stora glädje jobbar hon hos oss i bageriet för tredje året nu. Ida kommer ursprungligen från norra Tyskland men har med sin familj tillbringat många somrar i Dalsland i sommarstugan i Gustavsfors. 

När Ida skulle börja gymnasiet bestämde sig denna modiga människa att själv stanna kvar och plugga i Bengtsfors. Därefter blev det studier på Stenebyskolan och högskolestudier i  Möbelformgivning på HDK- Valand- Steneby. 

Nu har hon bott i Fengersfors ett år och förutom bagerijobbet jobbar hon som snickare på Naturinformation i Bengtsfors. 

Ett stort intresse hos Ida är att organisera och ordna saker så det blir lätt och smidigt. Oj vad hon har fixat hyllor i bageriet så det förenklar bagarlivet. 

Om inte detta vore nog så är Ida numera medlem och verksam i Not Quite med egen verkstad på Bruket. 

Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

            9 juli kl 16-19

             

           Idas sommarvisa:

Färska jordgubbar, Skärvångens getost,

honung, ruccola, valnötter,

crème fraiche, crema di balsamico

 och lagrad prästost.

130 kr

 

Fengan:

Långbakade Gällenästomater,

 Sarella(mozzarella från

Stekosterian), basilikaolja,

vår tomatsås och lagrad prästost.

110 kr

 

Bruket:

 Spetspaprika från Gällenäs,fetaost,

 basilikaolja,

skivad nötrulle från Grön ko,

ruccola, vår tomatsås

och lagrad prästost.

120 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta, vår tomatsås

och lagrad prästost.

110 kr

 

Villan:

Getost Skärvången, fetaost,

Ädelost Skärvången,Sarella Stekosterian,

päron, vår tomatsås

och lagrad prästost.

120 kr

 

                 Ring och boka!

Tele:0532-784820

Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar