Foto: Stella Palm
Ni har säkert träffat Ida när ni handlar hos oss i bageriet.
Hon har funderat på en jordgubbspizza ett tag nu och på fredag blir den verklighet!
Till vår stora glädje jobbar hon hos oss i bageriet för tredje året nu. Ida kommer ursprungligen från norra Tyskland men har med sin familj tillbringat många somrar i Dalsland i sommarstugan i Gustavsfors.
När Ida skulle börja gymnasiet bestämde sig denna modiga människa att själv stanna kvar och plugga i Bengtsfors. Därefter blev det studier på Stenebyskolan och högskolestudier i Möbelformgivning på HDK- Valand- Steneby.
Nu har hon bott i Fengersfors ett år och förutom bagerijobbet jobbar hon som snickare på Naturinformation i Bengtsfors.
Ett stort intresse hos Ida är att organisera och ordna saker så det blir lätt och smidigt. Oj vad hon har fixat hyllor i bageriet så det förenklar bagarlivet.
Om inte detta vore nog så är Ida numera medlem och verksam i Not Quite med egen verkstad på Bruket.
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
9 juli
kl 16-19
Idas sommarvisa:
Färska jordgubbar, Skärvångens
getost,
honung, ruccola, valnötter,
crème fraiche, crema di
balsamico
och lagrad prästost.
130 kr
Fengan:
Långbakade Gällenästomater,
Sarella(mozzarella från
Stekosterian), basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
110 kr
Bruket:
Spetspaprika från Gällenäs,fetaost,
basilikaolja,
skivad nötrulle från Grön ko,
ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Villan:
Getost Skärvången, fetaost,
Ädelost Skärvången,Sarella
Stekosterian,
päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och
glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar