Denna vecka har vi hittat på en egen variant på en vegetarisk kebabpizza! Kebaben ersätts med vår klassiker solrosrågen som vi rostar med kryddor, har ni provat det, blir väldigt gott och passar till massa olika maträtter!
Sen blir det krispsallad från Lotta och Dick, våra odlingshjältar som har sin gård norr om Vänersborg. De startade sin grönsaksproduktion 1990 och har mängder med erfarenhet av både odling och försäljning.
Detta toppas med en egen kebabsås, typ, kryddig yoghurtsås och lite hackade lila grönkålsblad och tomater från Gåseviken både gott och snyggt kommer det bli!
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
16
juli kl 16-19
Gåsevikens krispiga:
Fetaost, solrosrågskrutonger, krispsallad,
lila grönkål, tomater, yoghurtsås med
vitlök och kryddor, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
130 kr
Fengan:
Långbakade Gällenästomater,
Sarella(mozzarella från
Stekosterian), basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
110 kr
Bruket:
Spetspaprika från Gällenäs,
fetaost, basilikaolja,
skivad nötrulle från Grön ko,
ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Villan:
Getost Skärvången, fetaost,
Ädelost Skärvången, Sarella
Stekosterian,
päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och
glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar