13 juli 2021

Pizza med Gåsevikens krispiga sallad!


 Denna vecka har vi hittat på en egen variant på en vegetarisk kebabpizza! Kebaben ersätts med vår klassiker solrosrågen som vi rostar med kryddor, har ni provat det, blir väldigt gott och passar till massa olika maträtter! 

Sen blir det krispsallad från Lotta och Dick, våra odlingshjältar som har sin gård norr om Vänersborg. De startade sin grönsaksproduktion 1990 och har mängder med erfarenhet av både odling och försäljning. 

Detta toppas med en egen kebabsås, typ, kryddig yoghurtsås och lite hackade lila grönkålsblad och tomater från Gåseviken både gott och snyggt kommer det bli!

     Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

          16 juli kl 16-19

             

         Gåsevikens krispiga:

Fetaost, solrosrågskrutonger, krispsallad, 

lila grönkål, tomater, yoghurtsås med 

vitlök och kryddor, vår tomatsås

 och lagrad prästost.

130 kr

 

Fengan:

Långbakade Gällenästomater,

 Sarella(mozzarella från

Stekosterian), basilikaolja,

vår tomatsås och lagrad prästost.

110 kr

 

Bruket:

 Spetspaprika från Gällenäs,

fetaost, basilikaolja,

skivad nötrulle från Grön ko,

ruccola, vår tomatsås

och lagrad prästost.

120 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta, vår tomatsås

och lagrad prästost.

110 kr

 

Villan:

Getost Skärvången, fetaost,

Ädelost Skärvången, Sarella Stekosterian,

päron, vår tomatsås

och lagrad prästost.

120 kr

 

                 Ring och boka!

Tele:0532-784820

Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar