2 juli 2024

Får vi fresta med fänkål!

 


     Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

från Lundens gård

           5 juli kl 16-19

             


Fänkålsfrestelse:

Ugnsbakad fänkål, apelsincrème fraiche

med vitlök, parmesan, rapsfrön,

basilikaolja och Sivans lagrade ost.

150 kr

 

Fengan:

Långbakade Gällenästomater,

mozarella, basilikaolja,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Fröskog:

 Paprika från Gällenäs,

Evenstorps nötsalami,

fetaost, basilikaolja

 vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Villan:

Getost, fetaost, ädelost,

 mozarella, päron, vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

  

Ring och boka!

Vi har veganost/pizzabottnar med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.

Tel:070-816 97 54

 

25 juni 2024

Idas sommarvise-pizza!

 


Vi tänkte att det är fint med lite pizzatraditioner,
 efter midsommar blir det jordgubbspizzan som 
vår vän Ida komponerat! Idas glada min har ni oftast 
hittat hos oss i bageriet 
men nu hittar ni henne 
på andra sidan parken, i Not Quites café 
och det är också trevligt! 
Fast vi saknar henne förstås....
Har ni märkt att det är öppet alla dagar 
på Bruket nu, bara att komma förbi!


     Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

från Lundens gård

           29 juni kl 16-19

             

Idas sommarvisa:

Färska jordgubbar, getost, honung, 

ruccola, valnötter, crème fraiche, 

crèma di balsamico och lagrad prästost.

150 kr

 

Fengan:

Långbakade Gällenästomater,

mozarella, basilikaolja,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Fröskog:

 Paprika från Gällenäs, 

Evenstorps nötsalami,

fetaost, basilikaolja

 vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Villan:

Getost, fetaost, ädelost,

 mozarella, päron, vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

  

Ring och boka!

Vi har veganost/pizzabottnar med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.

Tel:070-816 97 54

 

28 maj 2024

Vita husets godaste pizza!


Denna veckan blir det Anna och Ulrikas pizza. 
De driver tillsammans Vita huset vid Stora Le, 
ett bed and breakfast i Nössemark. 

De har känt varandra sedan de var barn
 och häng ihop sedan dess! De har lite olika
 matevenemang på Vita huset och bland annat pizzakvällar 
där denna pizzan blivit deras och gästernas favorit. 

Hoppas det smakar hälsar Anna och Ulrika!
        


        Vedugnsbakad surdegspizza

           på kulturspannmål

från Lundens gård

            31 maj kl 16-19

             

Vita husets:

Färskpotatis, räkor, rödlök, tångrom, 

citron, crème fraiche, sötmandel, 

västerbottenost, dill

och Sivans lagrade ost.

150 kr

 

Fengan:

Långbakade tomater,

mozarella, basilikaolja,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Fröskog:

 Skogschampinjon, Evenstorps

nötsalami,

fetaost, basilikaolja

 vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Villan:

Getost, fetaost, ädelost,

 mozarella, päron, vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

  

Ring och boka!

Vi har veganost/pizzabottnar med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.

Tel:070-816 97 54

 

16 maj 2024

Pizza med sparris och ramslök!

 


      Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

från Lundens gård

        17 maj kl 16-19

             

Sparris&ramslök:

Sparris,rökt sidfläsk,ramslöksolja,burrata, citroncremefraiche

och Sivans lagrade ost.

150 kr

 

Fengan:

Långbakade Gällenästomater,

mozarella, basilikaolja,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Fröskog:

 Skogschampinjon, Evenstorps

nötsalami,

fetaost, basilikaolja

 vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Villan:

Getost, fetaost, ädelost,

 mozarella, päron, vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

  

Ring och boka!

Vi har veganost/pizzabottnar med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.

Tel:070-816 97 54

 

2 maj 2024

Randiga rödbetan och tulpaner!

 

Oj vilken rolig helg detta blir! Pizza på fredag med 
tulpandeal, alltså när du beställer pizza hos oss kan du också beställa en fantastisk tulpanbukett från Fröbacken 
i grannbyn för 120kr. 
Det är frilandsodlade dalsländska tulpaner som du 
får med löken kvar, antingen skär du av löken 
när du kommer hem eller har en kvar dem för att 
senare plantera dem. 

På lördag har Not Quite säsongsöppning med alla 
utställningar, nyöppning av butiken och caféet öppnar 
för säsongen! Wow wow wow! Kom hit om du inte vill, 
missa något! Från nästa vecka har vi öppet onsdag-söndag!

t



Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

från Lundens gård

        3 maj kl 16-19

             

Randiga rödbetan:

Tunt skivad polkabeta, fetaost,

picklad rödlök

vår tomatsås, rapsfrön

och Sivans lagrade ost.

150 kr

 

Fengan:

Långbakade tomater,

mozarella, basilikaolja,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Fröskog:

 Skogschampinjon, Evenstorps

nötsalami,

fetaost, basilikaolja

 vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Villan:

Getost, fetaost, ädelost,

 mozarella, päron, vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

  

Ring och boka!

Vi har veganost/pizzabottnar med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.

Tel:070-816 97 54

18 apr. 2024

Pizza med jordärtskockor!

 


Nu närmar vi oss säsongsöppningen på Bruket 
som är den 4 maj i år, då ökar vi våra 
öppettider till onsdag-söndag kl 9-16!

Fredagar jämna veckor öppet till 
19 med pizza kl 16-19.
Denna veckan blir det jordärtskockor på pizzan!





      Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

från Lundens gård

          19 april kl 16-19

             

Jordärtskockan:

Tunt skivad jordärtskocka & potatis,  

gräslök, crème fraiche

med vitlök

och Sivans lagrade ost.

145 kr

 

Fengan:

Långbakade tomater,

mozarella, basilikaolja,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

130 kr

 

Fröskog:

 Skogschampinjon, Evenstorps

nötsalami,

fetaost, basilikaolja

 vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

140 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

130 kr

 

Villan:

Getost, fetaost, ädelost,

 mozarella, päron, vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

140 kr

  

Ring och boka!

Vi har veganost/pizzabottnar med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.

Tel:070-816 97 54

4 apr. 2024

Sweet potato pizza!

 


Pizzadags i bageriet, vi hoppas att vädret 
inte är helt emot oss på fredag!
Det blir en pizza med crème fraichebotten och
 tunt skivad sötpotatis, picklad lök och fetaost, 
toppad med gräslök! 

Sandra kommer snart hem från Sicilien där hon hälsar
 på Federica som var utbytesstudent förra året och bodde
 hos Sandra i Fengersfors. 

Federica gjorde en mycket god specialpizza i 
bageriet, kommer ni ihåg




     Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

från Lundens gård

        5 april kl 16-19

             

Sweet potato pizza:

Tunt skivad sötpotatis, fetaost,

picklad lök, gräslök, crème fraiche

med vitlök

och Sivans lagrade ost.

145 kr

 

Fengan:

Långbakade tomater,

mozarella, basilikaolja,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

130 kr

 

Fröskog:

 Skogschampinjon, Evenstorps

nötsalami,

fetaost, basilikaolja

 vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

140 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

130 kr

 

Villan:

Getost, fetaost, ädelost,

 mozarella, päron, vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

140 kr

  

Ring och boka!

Vi har veganost/pizzabottnar med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.

Tel:070-816 97 54