2 dec. 2012

Julmarknad

NOT QUITE JULMARKNAD 8-9 dec kl 11-17

Andra helgen i advent, 8-9 december 2012, arrangerar Not Quite en julmarknad för konst, konsthantverk och lokal mat på bruket i Fengersfors.

Det har nu blivit tradition att konstnärskooperativet Not Quite arrangerar Julmarknad på det gamla Bruket i Fengersfors andra helgen i advent. Sedan några år tillbaka är det även ett samarbete med Stenebyskolan i Dals Långed. På denna julmarknad är det fokus på konst och konsthantverk av hög kvalitet i material som smide, keramik, trä, fotografi, textil mm.

På lördagen 8 december kl 13-15 uppträder musikern och Not Quite-medlemmen Jenny Ekelund och gitarristen Torbjörn Carlsson i Oceanhuset, jazzig och soft julmusik står på repertoaren.

Smederna Ulrika Aneer och Jessica Fleetwood har i år liksom förra året Smide för barn på lördag och söndag kl 12-13, det kostar 40 kr. 

Ponnyridning med BUFF 30 kr och Pysselhörna med BUFF 20 kr finns oxå för barn. (BUFF - Barn och ungdomar i Fröskog Fengersfors)
God mat, läckra bakverk och utsökt kaffe finns som vanligt i Not Quite Café och Bistro och de lokala scouterna, Ärrsjöblommans scoutkår, säljer korv utomhus.
Not Quite Café & Bistro och vedugnsbageriet Brukets Godaste är öppet båda dagarna.
Varmt välkomna till en mysig och trevlig julmarknad där du kan köpa de där speciella julklapparna, konst- och konsthantverk i hög kvalitet, en julmarknad som inte riktigt är som andra...
 
 
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar