9 juli 2015

Reidars godaste

Vi har fått en ny vän och medarbetare 
i bageriet: Reidar!

En ung man som är fotograf och älskar att baka. 
Han sökte jobb hos oss i sommar och
fick det när vi såg bilder 
på hans fina bröd. 

Reidar tog tåget och bussen hit till oss i 
skogen för att börja jobba dagen därpå, 
utan att någonsin varit här innan, modigt va!
Denna vecka har Reidar fått välja vad 
han vill ha på sin önskepizza, 
menyn hittar du längst ner.

Bilderna är Reidars egna och du kan 
kolla mer här!

Nytt från denna vecka är också att du kan ta med din 
pizza till vårt café och avnjuta den med ett glas vin 
eller öl, med eller utan alkohol. 
Men förboka gärna, vi klarar som mest 
140 pizzor under dessa tre timmar så det
 är först till kvarn!









Alla våra pizzor har vår goda tomatsås och lagrad prästost

Reidars godaste:
Musslor, oliver, kapris, sardeller, 
vitlök och persilja.
95 kr

Fengan:
     Färska tomater,mozarella och basilika.
70 kr

Bruket:
Rostad paprika, Grön ko nötrulle,
pesto och ruccola.
80 kr

 Dalsland :
Fetaost och rödbeta.
  70 kr

 Villan:
      Getost,fetaost,ädelost,lagrad 
prästost, päron.
  80 kr
         

 Ring och boka! Tele:0532-784820



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar