12 nov. 2015

Älgen


Ja då var det fredag igen, och bageriet är öppet som vanligt kl 9-19.Det är ju också pizzakväll kl 16-19, och kvällens extra allt osar dofter från skogen! På Älgen lägger vi vitlökscremefraiche,älgfärs,skogschampinjoner,Liza Johanssons fantastiska trattkantarellchutney,lite strösslade lingon och färsk persilja! Som vanligt tipsar vi om att boka i tid för att vara säker på att haffa er en pizza!
Nu kör vi lingonråg som säsongsbröd.Vi bakar den med skållat rågmjöl,ölands lantvete,råsirap,havssalt och hela lingon. På fredag hittar ni även ett annat nytt bröd som vi kallar Nakenkorn.En riktig hälsolimpa med hela förvällda nakenkorn,dinkel fullkornsmjöl,dinkel finsikt,rågsurdeg och havssalt.Välkomna!
 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar