15 juni 2017

Näsbön

 Här är Anders och Elisabeth Forsdahl.Deras gård hittar ni nära Rölanda kyrka.De producerar nötkött bla till Bodalskött och getmjölk till Dalspira mejeri.Av dem har vi fått levererat Getsalcicca till fredagens pizza, denna goda korv som kammade hem bronsmedalj i Gastronomiska Matverk för några år sedan....De medverkade nyligen också i Meny med Tomas Tengby,där det berättades mer om den nya trenden att äta Getkött och dricka Getmjölk,lyssna in det!

Så! Utöver vår vanliga meny med Fengan,Villan,Dalsland och Bruket så finns denna grymma pizza nu på fredag 16 juni kl 16-19:

                  Näsbön:
Vitlökcremefraiche,Getsalcicca,potatis,lagrad        prästost och salsa verde
                  110 kr

Salsa Verde är en knallgrön sås som vi mixar ihop av färsk persilja,babyspenat,ruccola,huvudsallat,vitlök,rapsolja,citron och basilika.Smaskens!

Nu är ju sommaren här och vi har en glad överraskning till er!
Not Quite Cafe har lovat att hålla öppet fredagar fram till kl 20 nu under sommaren, så det är fritt fram att ta med sig sin pizza,beställa nåt gott att dricka till, och äta där för den som så önskar.Välkomna!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar