8 feb. 2018

Zero Waste



Det är äntligen dags för fredagspizza på Bruket igen efter ett långt uppehåll!

Vi bjöd in Sven-Erik Larsson att skapa kvällens specialpizza, som han tyckte var festligt och nappade på direkt! Sven-Erik har jobbat som rådgivare för livsmedelsföretag åt Lokalproducerat i Väst, har en bakgrund som kock och resturanglärare och gillar mat och allt som hänger ihop med det! Han anser att måltiden är bland det viktigaste vi har, den behöver inte var exklusiv bara den är god,genuin och äkta.Är den dessutom schysst producerad för både människor och miljö är njutningen desto större säger han!
Han visste direkt vad vi skulle satsa på denna fredag- en Zero Waste pizza!

Så nu provar vi i samarbete med Stefan och Ica Kvantum Säffle att ta tillvara lite av matsvinnet där!Superfina råvaror som av olika anledningar har fått gallrats bort-kort datum,en dålig tomat i en hel ask, ett visset blad....

Så kära pizzavänner -we proudly present Le Menu:

              Zero Waste:
Falbygdens Granreserva36mån herrgård, högrevsfärs,tomat,toppas med friterade rotfrukter och krispig isbergssallad med vinägrett       
                100 kr

Självklart finnes även Fengan,Bruket,Dalsland och Villan på menyn

                        Vi ses!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar