30 apr. 2019

Vår gröna vår är här!


     1:a maj och säsongsöppning, då är Bruket som bäst,
 alla fixar och förbereder så vi ska vara redo när ni kommer. 

Bageriet har ju öppet hela året men 1:a maj öppnar cafeet, alla utställningar och i år nyöppnar också Not quite-butiken efter att ha haft stängt under vintern. 

Kolla in programmet för öppningsdagen här och längre ner hittar du veckan pizzameny!


PROGRAM SÄSONGSÖPPNING 1 maj
Butik och utställningar 11-17
Café och Bistro 11-17 + 19-23


11.30 Nyinvigning Not Quite Butik
12.00 Vernissage Galleriet ANNIE LINDGREN
12.30 Vernissage Oceanhallen plan 2, HELENA PERMINGER
13.00 Vernissage Oceanhallen plan 3,
Lisa Larsdotter Petersson
13.15 Performance Lisa Larsdotter Petersson
14.00 Not Quite Mekaniska har förhandsvisning  av sin nya föreställning i TEATERBUSSEN
15.30 Not Quite Mekaniska har förhandsvisning  av sin nya föreställning i TEATERBUSSEN
19.00 DJ Fengersfors Indieförening i caféet
20.00 Konsert med KRISTIAN ANTTILA i Fönsterverkstan 100 kr Förköp swisha 070-329 44 12 Malin Robertson Harén
21-23  DJ Fengersfors Indieförening i caféet

.


      Fredag 3 maj kl 16-20
             
Grön vår:
Sparris, parmesan, mozzarella, ramslökspesto(ramslök, solrosfrö, västerbottenost), solrosfrön, tomatsås, lagrad prästost:
110 kr

Fengan:
Färska tomater, mozzarella, basilika,
vår tomatsås och lagrad prästost.
90 kr

Bruket:
 Rostad paprika, basilikaolja, värmlandsnässkinka från Grön ko, ruccola, vår tomatsås och lagrad prästost.
100 kr

Dalsland:
Fetaost och rödbeta,vår tomatsås
och lagrad prästost.
90 kr

Villan:
Järna mejeri getost,fetaost,ädelost,
mozarella, päron, vår tomatsås och lagrad prästost.
100 kr



Ring och boka!Tele:0532-784820
Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar