Liza Johansson, svampkonsulent sen 1988 har skapat och plockat,torkat all svamp till denna fredagens specialpizza!Liza är ju även örtterapeut, konstnär och mycket annat.Bland annat har hon sen 1990 exprimenterat med att tillverka pigment och papper från svamp.Kolla vilken fin bok hon har gjort kring sina erfarenheter från detta...
Svamp Lizas godaste:
Karl Johan, Rödgul trumpetssvamp, Fårticka,gullök, västerbottenost, färsk salvia,mozarella,vår tomatssås och ruccola
120 kr
Fengan:
Småtomater,mozarella,basilika,
vår tomatsås och lagrad prästost
90 kr
Bruket:
Rostad Gällenäspaprika, basilikaolja,
Nötrulle från grön ko,ruccola,vår tomatsås
och lagrad prästost
100 kr
Dalsland:
Fetaost,rödbeta,
vår tomatsås och lagrad prästost
90 kr
Villan:
Getost från Lillängens gårdsmejeri,
fetaost,Stiltje grönmögelost från Greby mejeri,mozarella, päron,vår tomatsås
och lagrad prästost
100 kr
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar