14 okt. 2019

Svamp Lizas godaste!




 Nu ni alla Svamp-Lovers! Den här pizzan vill ni inte missa!
 Liza Johansson, svampkonsulent sen 1988 har skapat och plockat,torkat all svamp till denna fredagens specialpizza!Liza är  ju även örtterapeut, konstnär och mycket annat.Bland annat har hon sen 1990 exprimenterat med att tillverka pigment och papper från svamp.Kolla vilken fin bok hon har gjort kring sina erfarenheter från detta...





        Svamp Lizas godaste:
     Karl Johan, Rödgul trumpetssvamp,     Fårticka,gullök, västerbottenost, färsk salvia,mozarella,vår tomatssås och ruccola
                  120 kr

            
            Fengan:
      Småtomater,mozarella,basilika,
    vår tomatsås och lagrad prästost
                  90 kr

            Bruket:
Rostad Gällenäspaprika, basilikaolja,
Nötrulle från grön ko,ruccola,vår tomatsås 
         och lagrad prästost
                  100 kr

           Dalsland:
            Fetaost,rödbeta,
    vår tomatsås och lagrad prästost
                  90 kr

            Villan:
Getost från Lillängens gårdsmejeri, 
fetaost,Stiltje grönmögelost från Greby mejeri,mozarella, päron,vår tomatsås 
          och lagrad prästost
                  100 kr



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar