Ja då var det dags för pizzafredag! Denna vecka är det en pizza full av smaker från skogen!Picklade granskott,vildsvinssalami från Kobergs vilt,tre sorters svamp från byns egen svampkonsulent Liza Johansson,schalottenlök,granskottsolja, och allt på en smarrig pizzadeg bakad på ölandsvete,dinkel och rågsurdeg och som vi sen breder ut vitlökscremefraiche och lagrad prästost på ! Det ni!
Surdegspizza på kulturspannmål
15 maj kl 16-19
Granen:
Vildsvinssalami från Kobergs
vilt,
picklade granskott, granskottsolja,
Svampblandning:Karl-Johan, fårticka,
trattkantarell
från Liza, vitlökscremefraiche,schalottenlök
och lagrad prästost.
120 kr
Fengan:
Långbakade tomater från
Gällenäs,
mozzarella, basilika,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
90 kr
Bruket:
Rostad paprika från Gällenäs, basilikaolja,
rökt Linderödssvin
från Värmland,
ruccola, vår tomatsås och
lagrad prästost.
100 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
90 kr
Villan:
Getost(Skärvångens),
fetaost,
ädelost(Hillsands getgård),
mozarella, päron, vår
tomatsås och
lagrad prästost.
100 kr
Ring och boka!
Tele:0532-784820
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar