12 maj 2020

Granpizza!

   

Ja då var det dags för pizzafredag! Denna vecka är det en pizza full av smaker från skogen!Picklade granskott,vildsvinssalami från Kobergs vilt,tre sorters svamp från byns egen svampkonsulent Liza Johansson,schalottenlök,granskottsolja, och allt på en smarrig pizzadeg bakad på ölandsvete,dinkel och rågsurdeg och som vi sen breder ut vitlökscremefraiche och lagrad prästost på ! Det ni!

     

Surdegspizza på kulturspannmål
 15 maj kl 16-19

Granen:
Vildsvinssalami från Kobergs vilt, 
picklade granskott, granskottsolja, 
Svampblandning:Karl-Johan, fårticka,
trattkantarell från Liza, vitlökscremefraiche,schalottenlök
 och lagrad prästost.
120 kr

Fengan:
Långbakade tomater från Gällenäs, 
mozzarella, basilika,
vår tomatsås och lagrad prästost.
90 kr

Bruket:
 Rostad paprika från Gällenäs, basilikaolja,
rökt Linderödssvin från Värmland, 
ruccola, vår tomatsås och
lagrad prästost.
100 kr

Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår tomatsås
och lagrad prästost.
90 kr

Villan:
Getost(Skärvångens), fetaost,
ädelost(Hillsands getgård),
mozarella, päron, vår tomatsås och
lagrad prästost.
100 kr

Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar