Nu blir det pizza igen, efter vårt lilla uppehåll,
vi har experimenterat med en ny sorts pumpa som vi
har odlat i år.
Bara namnet gör att en blir sugen på att prova den,
Änglahårspumpa. Inte så pumpalik i karaktären, mer som en sommarsquash fast lite piggare i smaken. Ni får prova!
Vi blandar Änglahåret med lite av den snygga
och goda tromboncino-squashen, parmesan och
andra goda ingredienser. På Bruket har vi nu gått ner
på mindre öppet igen nu när sommaren har passerat
men alla leveranserna rullar på igen som vanligt.
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
18 september kl 16-19
Änglahår:
Crème fraiche, vitlök, citron,
änglahårspumpa, tromboncinosquash,
parmesan, pumpakärnor, svartkål,
pumpakärnsolja, smör,lagrad prästost.
120 kr
Fengan:
Långbakade tomater, mozzarella,
basilikaolja,vår tomatsås och lagrad
prästost.
100 kr
Bruket:
Paprika, basilikaolja, nötrulle
från Grön ko, ruccola, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
100 kr
Villan:
Getost(Skärvångens),
fetaost,
ädelost, mozarella, päron, vår tomatsås
ochlagrad prästost.
110 kr
Ring och boka!
Tele:0532-784820
Vi har veganost och
glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar