16 sep. 2020

Pizza med änglahår!

 


Nu blir det pizza igen, efter vårt lilla uppehåll, 
vi har experimenterat med en ny sorts pumpa som vi 
har odlat i år. 
Bara namnet gör att en blir sugen på att prova den, 
Änglahårspumpa. Inte så pumpalik i karaktären, mer som en sommarsquash fast lite piggare i smaken. Ni får prova!

Vi blandar Änglahåret med lite av den snygga 
och goda tromboncino-squashen, parmesan och 
andra goda ingredienser. På Bruket har vi nu gått ner 
på mindre öppet igen nu när sommaren har passerat 
men alla leveranserna rullar på igen som vanligt.



Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

 

18 september kl 16-19

             

Änglahår:

Crème fraiche, vitlök, citron, 

änglahårspumpa, tromboncinosquash, 

parmesan, pumpakärnor, svartkål, 

pumpakärnsolja, smör,lagrad prästost.

120 kr

 

Fengan:

Långbakade tomater, mozzarella, 

basilikaolja,vår tomatsås och lagrad 

prästost.

100 kr

 

Bruket:

 Paprika, basilikaolja, nötrulle

från Grön ko, ruccola, vår tomatsås

och lagrad prästost.

110 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta, vår tomatsås

och lagrad prästost.

100 kr

 

Villan:

Getost(Skärvångens), fetaost,

ädelost, mozarella, päron, vår tomatsås 

ochlagrad prästost.

110 kr

 

Ring och boka!

Tele:0532-784820

Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar