11 maj 2021

Gällenäs goda grönsaker klara till pizzan!

 




Denna vecka är det Konstvandring i Dalsland och vi har då förlängda öppettider torsdag-söndag. Dessutom blir det extrainsatt pizza! En av vårens goda nyheter att Gällenäs har sina grönsaker klara och är då en självklar ingrediens på pizzorna!
Här på Bruket kan ni förutom att kolla alla utställningar, butik och kafé besöka Malin Robertson-Harén och Miklòs Fözö som har öppet i sin ateljé och verkstad. 

Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

        14 maj kl 16-19

             

Gällenäs vårpizza:

Grillad aubergine(Gällenäs), långbakade tomater(Gällenäs), chili/vitlöksolja, oliver, fetaost, vår tomatsås, lagrad prästost.

130 kr

 

Fengan:

Långbakade tomater(Gällenäs),

 Sarella(mozzarella från

Stekosterian), basilikaolja,

vår tomatsås och lagrad prästost.

100 kr

 

Bruket:

 Paprika, basilikaolja,

skivat värmlandsnässkinka från Grön ko,

ruccola, vår tomatsås

och lagrad prästost.

110 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta, vår tomatsås

och lagrad prästost.

100 kr

 

Villan:

Getost(Skärvången), fetaost,

Ädelost(Skärvången),Sarella(Stekosterian),

päron, vår tomatsås

och lagrad prästost.

110 kr

 

                 Ring och boka!

Tele:0532-784820

Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar