3 nov. 2021

Holy pumpa!

 



                                                                                    

Vissa pizzor är för goda för att inte göra igen, den här specialaren är en av de pizzorna som blivit lite av tradition att köra varje år. Pumpan kommer från vår vän David Ekelund som i år har startat sin grönsaksodling Ekelunds trädgårdar och försett oss med allehanda goda grönsaker. Vi ser redan fram mot nästa år. 

Från och med denna vecka minskar vi ner båra öppettider till fredag-söndag men samtidigt är det faktiskt en ökning för vi har söndagsöppet ända fram till jul, det har vi aldrig haft förut!


                               

      Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

        5 november kl 16-19

             

           Holy pumpa:

Honungsrostad pumpa, svartkål, fetaost,

pumpafrö, vitlökscremefraiche, lagrad prästost, 

citronskal och het chiliolja.

               120 kr

 

Fengan:

Långbakade tomater,

 Mozarella, basilikaolja,

vår tomatsås och lagrad prästost.

110 kr

 

Bruket:

 Paprika, fetaost, basilikaolja,

skivad nötrulle från Grön ko,

ruccola, vår tomatsås

och lagrad prästost.

120 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta, vår tomatsås

och lagrad prästost.

110 kr

 

Villan:

Getost(Skärvången), fetaost,

Ädelost(Skärvången), mozarella,

päron, vår tomatsås

och lagrad prästost.

120 kr

  

Ring och boka!

vi har veganost/glutenfria pizzabottnar 15 kr/extra

Tele:0532-784820

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar