Nu är det pizzadax igen och vi kör
sista helgen med semlor för denna gång
och extra gott i form av hallonbiskvier!
Vedugnsbakad
surdegspizza
på kulturspannmål
11 mars
kl 16-19
Fungo della foresta:
Blandsvamp(Karl-Johan, fårticka,
blek taggsvamp, kremla, trattkantarell,
tegelröd björksopp), sarella,
karamelliserad rödlök, vitlöksolja,
vår tomatsås, lagrad prästost och
babyspenat.
140 kr
Fengan:
Långbakade tomater,
Sarella, basilikaolja,
vår tomatsås och lagrad
prästost.
110 kr
Bruket:
Paprika, fetaost, basilikaolja,
skivad nötrulle från Grön ko,
ruccola, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta, vår
tomatsås
och lagrad prästost.
110 kr
Villan:
Getost(Skärvången), fetaost,
Ädelost(Skärvången),Sarella,
päron, vår tomatsås
och lagrad prästost.
120 kr
Ring och boka!
Vi har veganost/ glutenfria
pizzabottnar 15 kr/extra.
Tele:0532-784820
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar