16 okt. 2024

Veckans pizza är signerad Dalslands skafferi!

 


I Åmål finns den trevliga restaurangen Dalslands skafferi som ligger precis vid Vänerns strand. Där huserar Rebecca Svenhage och Markus Enocksson med sin personal och de har förutom sin vanliga meny införskaffat en jättesnygg vedeldad pizzaugn där de gör napoletanska pizzor! 

Denna vecka får Rebecca och Markus bestämma specialpizza hos oss och det blir en pizza med crème fraichebotten med citron, kantareller, ett gäng goda ostar, picklad silverlök och gräslök på toppen, kommer bli en riktig höjdare! 

                   Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

från Lundens gård

        18 oktober kl 16-19

             

        Dalslands skafferi:

Kantareller, fior di Latte, Arla Unika

Havsgus 12 mån,

pickladsilverlök, citroncrème fraiche,

citronzest,

västerbottenost, gräslök.

150 kr

 

Fengan:

Långbakade tomater,

mozarella, basilikaolja,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Fröskog:

 Skogschampinjon,

salami från Kullans lycka,

fetaost, basilikaolja

 vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

135 kr

 

Villan:

Getost, fetaost, ädelost,

 mozarella, päron, vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

  

Ring och boka!

Vi har veganost/pizzabottnar med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar