I Åmål finns den trevliga restaurangen Dalslands skafferi som ligger precis vid Vänerns strand. Där huserar Rebecca Svenhage och Markus Enocksson med sin personal och de har förutom sin vanliga meny införskaffat en jättesnygg vedeldad pizzaugn där de gör napoletanska pizzor!
Denna vecka får Rebecca och Markus bestämma specialpizza hos oss och det blir en pizza med crème fraichebotten med citron, kantareller, ett gäng goda ostar, picklad silverlök och gräslök på toppen, kommer bli en riktig höjdare!
Vedugnsbakad surdegspizza
på kulturspannmål
från Lundens gård
18
oktober kl 16-19
Dalslands skafferi:
Kantareller, fior di Latte, Arla
Unika
Havsgus 12 mån,
pickladsilverlök, citroncrème fraiche,
citronzest,
västerbottenost, gräslök.
150 kr
Fengan:
Långbakade tomater,
mozarella, basilikaolja,
vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
135 kr
Fröskog:
Skogschampinjon,
salami från Kullans lycka,
fetaost, basilikaolja
vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
145 kr
Dalsland:
Fetaost och rödbeta,
vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
135 kr
Villan:
Getost, fetaost, ädelost,
mozarella, päron, vår tomatsås
och Sivans lagrade ost.
145 kr
Ring och boka!
Vi har veganost/pizzabottnar
med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar