13 nov. 2025

Ingemar Löfgrens godaste pizza!

 
Häromdagen kom Lena & Bengt-Åke från Bocklarud förbi bageriet med en massa torkade trattkantareller och frågade om vi ville ha det till pizzan? Självklart tyckte vi, vilken lyx! Vi vet att även deras son Ingemar är mycket matintresserad, så vi frågade om han ville hitta på en smarrig pizza med trattkantareller. Han befann sig på resande fot i Tokyo men skickade snabbt ett förslag! Ingemar bor nuförtiden i Göteborg och är FoU chef på Thomas Concrete men är också adjungerad professor på Chalmers....

Det här blir en smarrig pizza med trattkantareller,rödlök,pancetta,mozarella,salvia,timjan och riven pecorino !

      Vedugnsbakad surdegspizza

på kulturspannmål

från Lundens gård

          14 november kl 16-19

             

Ingemars godaste:

Löfgrens trattkantareller, rödlök, pancetta, mozarella, salvia,timjan, vår tomatsås och Sivans lagrade ost,toppas med riven pecorino

155 kr

 

Fengan:

Långbakade tomater från Gällenäs,

mozarella, basilikaolja,

vår tomatsås och Sivans lagrade ost.

140 kr

 

Fröskog:

Skogschampinjon,lammsalami från Kullans lycka,  

           fetaost, basilikaolja, vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

 

Dalsland:

Fetaost och rödbeta,

vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

140 kr

 

Villan:

Getost, fetaost, ädelost,

 mozarella, päron, vår tomatsås

och Sivans lagrade ost.

145 kr

  

Ring och boka!

Vi har veganost/pizzabottnar med glutenfritt mjöl 15 kr/extra.

Tel:070-816 97 54

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar