8 aug. 2017

Frallfest och pizzatime!

Ja frallfesten verkar fortsätta här i bageriet! Vi är så glada för ni verkar inte få nog av dom! Så i veckan kan ni finna i alla möjliga kulörer och smaker....och ni vet väl att vi bakar allt vårt bröd på Wästgötarnas kulturspannmål, så kom och handla er frukostfralla! 

På fredag är det dags för Helenas godaste pizza att ta plats på menyn! Helena bor i Tveta och arbetar som lärare i Värmlandsbro.Hon nappade på vår facebookförfrågan om någon ville dela med sig av sin favoritpizza!Hon har hämtat inspirationen till sin pizza från Grekland och ön Skiathos där hon åt en fantastisk halloumirätt en gång....Så på Helenas godaste blir det Halloget,en halloumiost på getmjölk från Dalspira mejeri,rödlök,soltorkade tomater som efter gräddning toppas med ruccola och en kall yogurtsås gjord på yogurt,vitlök,basilika och olivolja,det Ni blir smaskens tror vi!
Vi påminner om att boka er pizza i god tid då det är väldigt många som önskar pizza nu och vi bara har möjlighet att grädda ett visst antal...Välkomna!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar