16 aug. 2017



Nu närmar sig sommarsäsongen sitt slut...vi har haft en 
fantastisk säsong på Bruket med massor med trevliga 
och nyfikna människor!

Vi i bageriet slutar ju inte nu utan kör ju på hela 
året med leveranser till våra butiker och öppet i
 Bruket-butiken fredag och lördag från september. 

Däremot gör vi ett uppehåll med pizzakvällarna 
i 4 veckor så det blirsom sommarens grande final 
på fredag och vad passar inte bättre än en pizza av Tillsammansodlingen, full av deras egna grönsaker!











Har du sett deras fina odlingar?
           Det ser ut som de har så trevligt också när de 
       odlar grönsaker och gemenskap, är du intresserad eller
                  vill du bara stötta föreningen? 
Bli medlem i Tillsammansodlingen!



 Pizzameny fredag den 18/8:

Tillsammansodlingens godaste:
Persilje-crème fraiche, lagrad prästost squash, 
dill,sockerärtor, oliver, het vitlök-och chiliolja, 
toppas med bronsfänkål, blomsterkrasse och ringblomma.
110 kr

Fengan:
Vår tomatsås, lagrad prästost,
färska tomater, mozzarella och basilika.
85 kr

Bruket:
Vår tomatsås, lagrad prästost, rostad paprika,
 basilikaolja, nötrulle från Grön ko, ruccola.
                                95 kr

Dalsland :
Vår tomatsås, lagrad prästost, 
fetaost och rödbeta.
85 kr

Villan:
Vår tomatsås, lagrad prästost, getost, 
fetaost, ädelost, mozzarella, päron
95 kr
             
Ring och boka!

 Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra

(kan dock finnas spår av gluten).


Ni har väl inte missat att det är Glupsk på Dalsland nästa helg?
Då kommer David Ekelund ta med oss på en guidning i Tillsammansodlingen och berätta om hur en odlar grönsaker och gemenskap, det vill en ju inte missa!
Kolla hela programmet på här!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar