27 nov. 2019

Adventstider !




 Advent närmar sig med stormsteg och vi laddar upp för intensivare arbete i bageriet! Det bakas pepparkakor, lussekatter, adventsbullar med vaniljkräm, lingonpepparkaksbullar och mycket annat gott! Dessutom blir det litet försiktigt premiärbak på vörten!

På pizzafronten bakar vi en efterfrågad pizza i repris från sommarens succe : Rävsalens godaste! Med lufttorkad spickekorv,mozarella,paprika,vitlökscremefraiche,lagard prästost och gräslök!

Dessutom har Villan ändrat sig lite...Denna vecka är alla fyra ostarna från Greby mejeri!

Nu kör vi på pizza två fredagar i rad innan vi har ett litet jul och januariuppehåll och återkommer i februari...

Rävsalens godaste:
Lufttorkad spickekorv, vitlökscremefraiche, 
paprika,mozarella, gräslök och lagrad prästost
110 kr

Fengan:
 Småtomater, mozzarella, basilika,
vår tomatsås och lagrad prästost.
90 kr

Bruket:
 Rostad paprika, basilikaolja,
nötrulle från Grön ko, ruccola,
vår tomatsås och lagrad prästost.
100 kr

Dalsland:
Fetaost och rödbeta,vår tomatsås
och lagrad prästost.
90 kr

Villan:
 Fyra olika ostar från Greby mejeri:Stiltje grönmögelost,Laqtique vitmögelost,Mareld (opastöriserad),Rödvinsost(opastöriserad), päron,
vår tomatsås och lagrad prästost.
100 kr

Ring och boka!Tele:0532-784820
Vi har veganost och glutenfria pizzabottnar 15kr/extra

1 kommentar: